Atunci când ai peste 50 de ani și încă nu ți-ai găsit sufletul pereche, probabil te întrebi dacă ceva nu este în regulă… răspunsul este NU! Sau poate ți-ai petrecut jumătate din viață alături de cineva nepotrivit… În zilele noastre, viteza cu care circulă informațiile, programul încărcat de zi cu zi și presiunile vieții moderne împing relațiile pe planul secundar. Timpul trece, relațiile se destramă din cauza vitezei amețitoare cu care se desfășoară totul și oamenii realizează că, în ciuda experienței lor, nu au reușit să găsească persoana potrivită, cu care să-și împartă viața.

 

Atunci când ieșim în lume, în speranța că vom avea parte de o surpriză plăcută, simțim că bâjbâim prin întuneric. Suntem în era tehnologiei și suntem pierduți fără internet sau fără semnal GSM. Și atunci, în anul de grație 2020, de ce să nu folosim tehnologia pentru a găsi dragostea? Singles50 este locul potrivit pentru tine! Platforma are multe funcții și le oferă oamenilor cu pasiuni și dorințe similare șansa de a intra în legătură.

 

Testul nostru arată că Singles50 funcționează. Nouă ne-au fost sugerate câteva persoane deosebite, cu vârsta de 40 de ani sau mai mult. Ca să te convingi, nu trebuie decât să îți creezi, ușor și în doar câteva minute, un profil.

 

  • Pentru persoanele singure la a doua tinerețe
  • Înregistrare rapidă și utilizare facilă
  • Sugestii de profiluri bazate pe pasiuni și dorințe