Academic Singles are ca obiectiv conectarea persoanelor cu o educație distinsă. Acest serviciu de întâlniri exclusivist este platforma potrivită pentru cei ce caută rafinament și se ghidează după principiul că, în dragoste, calitatea este mai importantă decât cantitatea! Platforma folosește un algoritm de cuplare inteligent, care îi ajută pe utilizatori să-și găsească partenerul sau partenera prin analiza trăsăturilor de personalitate și a aspirațiilor romantice.

 

Platforma este în creștere, iar testul nostru arată că există mulți membri activi în România, probabil datorită promovării mărcii prin publicitate TV. Principalul obiectiv al Academic Singles este crearea unui spațiu sigur, care să pună în legătură persoanele singure ambițioase din întreaga Românie și de peste hotare.

 

Dacă îți dorești o relație serioasă, cu o persoană care te va trata cu respect, cu care să-ți facă plăcere să te întâlnești și cu care să te bucuri de o viață plină de conversații și de ieșiri interesante, acesta este site-ul potrivit pentru tine. Ai o educație superioară și cauți un partener sau o parteneră pe măsură? Nu ezita, noi am testat platforma și o recomandăm ca alegerea noastră numărul 1.

 

  • Site ideal pentru oricine caută o persoană manierată și rafinată
  • Pentru relații serioase și de lungă durată
  • Algoritm inteligent