Nu vrei să lași căutarea la mâna sorții? Te-au obosit încercările deșarte? Testul de personalitate științific al be2 poate găsi persoana potrivită pentru TINE. Nu va trebui să petreci ore lungi căutând partenerul sau partenera potrivită pentru o întâlnire: platforma va face acea căutare laborioasă în locul tău!

 

Rezultatul testului, descrierea persoanei ideale și sugestiile de contact sunt complet gratuite și nu îți creează niciun fel de obligații. Pe be2, informațiile personale și mesajele membrilor nu sunt accesate din exterior, iar utilizatorii decid cine îi poate vedea fotografiile.

 

Testul de personalitate este folosit pentru determinarea compatibilității între profiluri și întocmirea unei liste de contacte recomandate. Având la bază studii psihologice și antropologice, testul de personalitate și be2-Index oferă utilizatorilor valoarea numerică a compatibilității dintre două persoane. 

 

Ce mai aștepți? Fă testul de personalitate și vezi câte persoane ți se potrivesc. Poți să cauți persoane din apropiere sau să extinzi aria geografică de căutare, în caz că ai epuizat deja toate opțiunile din orașul tău.

 

  • Testul de personalitate științific nu lasă nimic la voia întâmplării
  • Test și rezultate gratuite – descoperi cine ți se potrivește
  • Alegi aria geografică de căutare